Г-н администраторе и г-н кмете,
започнах тази тема с думите: "АЗ НЯМА ДА СПРА"
и пак ви напомням!!!!!!!!!!!!!!! АЗ НЯМА ДА СПРА!!!!!!!!!!! да публикувам информация и да търся отговори
НЕ ВИ ПРАВИ ЧЕСТ да премахвате мненията ми и снимките, които искам да споделя на нашите съграждани!
имате шанс да върнете последня ми пост като интелигентни хора. Спремахването му ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПОТВЪРЖДАВАТЕ страховете си и
слабите си душици.
ЗАЩО нямате смелост да отговорите и дума пред вашите избиратели???????????!!!!!!!!! ТЕ имат право да знаят истината и намеренията ви,
Скъпи съграждани, бъдете активни в подписката си за защита на площада.
В момента той прилича като занемарено селско игрище, обрасъл с треви.
Г-н Грозев отказва да отговори кой контролира чистачите на тревата и защо от седмици наред, ако и да са започнали до никъде не са свършили.
Премахва и публикациите ми, надявайки се да се потули някак си работата. Ако иска да премахне и форума, щом толкова му боде очите, да си остави напудрените кратки хроники на жалките си опити за замаже нечии очички, да, но няма на кого, г-н кмете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не публикува на какъв етап от изпълнението е проекта му за площада. Не се явява на публичните дебати и с всичко това, само демонстрира че го е СТРАХ!!!!!!!!! Ужасно го е страх да се изправи пред истината, че в този случай този проект е най-неудачното нещо за всички нас!