|
Този постинг съм го публикувал и в двата новозагорски форума. До този момент никой от пишещите нито го коментира, нито се свърза с мен с желание да помогне по някакъв начин. Браво и поклон, дами и господа лицемери! Явно сме добри в оплюването и нападките един срещу друг, но когато стане дума за хубава, важна, ценна, обединяваща кауза, ни няма никакви! Така или иначе аз и моите съратници ще изринем Земята, но ще спасим тези двама млади Българи, защото те имат шанс и ние няма да позволим да си отидат на 19 години! А който има възможност да помогне, дори с жълти стотинки, дори само с разпространение на каузата, но си прави оглушки, може спокойно да си пусне песента "Ден след ден" на Подуене блус бенд и да се почувства като завършен храст! До този момент от хората във форума мога да изкажа благодарност единствено на модератори и администратори, че този постинг е тук, на тази трибуна! Всички други, които в чесането на пръсти по клавиатурата сте морал и доброта отвсякъде, се оказвате едно НИЩО! И нямате капчица положителни човешки качества! Който иска, да се сърди! За мен и хората от моето обкръжение каузата да помогнеш на Български младежи да живеят и да се развиват винаги е била и винаги ще бъде лична. И не мога да си представя как някои остават безразлични към една такава инициатива. Мястото ви е в контейнерите, но не тези за разделно събиране, а в общите - просто защото е трудно да се определи какви точно боклуци сте! И преди някой скапаняк да е прибързал да ме обвини в крайност, ще кажа, че крайни са тези, които проявяват апатия спрямо шансът да допринесат за спасяването на два млади живота. Дрънкайте си глупостите, колкото искате, но не ме убеждавайте в добротата и хубавите си намерения за каквото и да било оттук нататък!
"Всеки и за всичко и пред всеки е виновен, когато детската усмивка остане само спомен... С твойта пелена от компетентно мнение, обвинение и теми от социално възмущение, къде си, когато ми трябваш, къде е твойто лицемерие?" - Проект "България" - "Обединение"
Сега, държа да обясня и логиката на моят яд. Колкото и да е, все ще се съгласите, че в общината ни има една МИНИМАЛНА опция от (поне) 5000 души, които спокойно могат да си позволят да заделят средно по левче от СЕДМИЧНИЯТ си бюджет. Не е трудно да изчислим, че така за един скапан месец се събират 20 000 лв, и това само в една община, сгушена в една от 30-те (или бяха 31, не съм сигурен) области в България... Толкова е лесно! За Бога, помогнете на Милена и Аспарух, дайте своя принос, за да ги спасим! Уверявам ви, че никога не бих се заел с тази кауза, ако не се бях убедил в нейната истинност и сериозност. Особено при Милена от Бургас буквално всяка секунда (и всяка стотинка) вече е много, много ценна...
Ясно е, че по политически, спортни, културни и лични въпроси разногласия винаги ще имаме (то това е и част от красотата на живота, честно казано). Каква е малоумната сила, обаче, която ви спира тук, аз не мога да си обясня. Не съжалявам за написаното в първия абзац, нито се извинявам за него! Нещо повече - ако имах възможност, бих ви наритал един по един, белким се посъбудят закърнелите ви мозъци! Пък вие го приемайте, както намерите за добре!
|