click here
изповеди

За теб

Анкети

Колко често посещавате този сайт?

Кой е тук?

В момента 11 госта онлайн

Снимки

nz-kone.jpg

Показана 146 пъти
Img_0411.jpg

Показана 151 пъти
Img_0416.jpg

Показана 172 пъти
Img_0438.jpg

Показана 185 пъти
Img_0448.jpg

Показана 197 пъти

Партньори

Бизнес център - бизнес инкубатор Нова Загора
Каяк клуб ТЕТИДА Нова Загора
Начало arrow Форум
06 септември 2010

Форум
Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
Инициатива на "Живот без граници" (1 разглежда(т)) (1) гост
Отиди най-отдолу Любими: 0
ТЕМА: Инициатива на "Живот без граници"
the_rain_ss (Потребител)
Ще ви бъда трън в очите до края на дните!!!
експерт
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Мъж the_rain_ss Място: с.Съдиево, общ. Нова Загора Рожденна дата: 1987-04-11
Инициатива на "Живот без граници" преди 1 месец, 3 седмици Карма: 5  
Приятели, обръщам се към всички вас по повод кауза на инициативата "Живот без граници". Моля, посетете следния линк и го изпратете на който смятате, че си заслужава! А ако някой от вас може да помогне и със средства за това момче и това момиче, нека го направи! therainss.blog.bg/drugi/2010/07/13/zov-z...-granici-quot.576345

Записано в лога Записано в лога  

IYI
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
the_rain_ss (Потребител)
експерт
graph
Пол: Мъж the_rain_ss Място: с.Съдиево, общ. Нова Загора Рожденна дата: 1987-04-11
Отг: Инициатива на "Живот без граници" преди 1 месец, 2 седмици Карма: 5  
Този постинг съм го публикувал и в двата новозагорски форума. До този момент никой от пишещите нито го коментира, нито се свърза с мен с желание да помогне по някакъв начин. Браво и поклон, дами и господа лицемери! Явно сме добри в оплюването и нападките един срещу друг, но когато стане дума за хубава, важна, ценна, обединяваща кауза, ни няма никакви! Така или иначе аз и моите съратници ще изринем Земята, но ще спасим тези двама млади Българи, защото те имат шанс и ние няма да позволим да си отидат на 19 години! А който има възможност да помогне, дори с жълти стотинки, дори само с разпространение на каузата, но си прави оглушки, може спокойно да си пусне песента "Ден след ден" на Подуене блус бенд и да се почувства като завършен храст! До този момент от хората във форума мога да изкажа благодарност единствено на модератори и администратори, че този постинг е тук, на тази трибуна! Всички други, които в чесането на пръсти по клавиатурата сте морал и доброта отвсякъде, се оказвате едно НИЩО! И нямате капчица положителни човешки качества! Който иска, да се сърди! За мен и хората от моето обкръжение каузата да помогнеш на Български младежи да живеят и да се развиват винаги е била и винаги ще бъде лична. И не мога да си представя как някои остават безразлични към една такава инициатива. Мястото ви е в контейнерите, но не тези за разделно събиране, а в общите - просто защото е трудно да се определи какви точно боклуци сте! И преди някой скапаняк да е прибързал да ме обвини в крайност, ще кажа, че крайни са тези, които проявяват апатия спрямо шансът да допринесат за спасяването на два млади живота. Дрънкайте си глупостите, колкото искате, но не ме убеждавайте в добротата и хубавите си намерения за каквото и да било оттук нататък!

"Всеки и за всичко и пред всеки е виновен, когато детската усмивка остане само спомен... С твойта пелена от компетентно мнение, обвинение и теми от социално възмущение, къде си, когато ми трябваш, къде е твойто лицемерие?" - Проект "България" - "Обединение"

Сега, държа да обясня и логиката на моят яд. Колкото и да е, все ще се съгласите, че в общината ни има една МИНИМАЛНА опция от (поне) 5000 души, които спокойно могат да си позволят да заделят средно по левче от СЕДМИЧНИЯТ си бюджет. Не е трудно да изчислим, че така за един скапан месец се събират 20 000 лв, и това само в една община, сгушена в една от 30-те (или бяха 31, не съм сигурен) области в България... Толкова е лесно! За Бога, помогнете на Милена и Аспарух, дайте своя принос, за да ги спасим! Уверявам ви, че никога не бих се заел с тази кауза, ако не се бях убедил в нейната истинност и сериозност. Особено при Милена от Бургас буквално всяка секунда (и всяка стотинка) вече е много, много ценна...
Ясно е, че по политически, спортни, културни и лични въпроси разногласия винаги ще имаме (то това е и част от красотата на живота, честно казано). Каква е малоумната сила, обаче, която ви спира тук, аз не мога да си обясня. Не съжалявам за написаното в първия абзац, нито се извинявам за него! Нещо повече - ако имах възможност, бих ви наритал един по един, белким се посъбудят закърнелите ви мозъци! Пък вие го приемайте, както намерите за добре!

IYI
stelio_nz (Потребител)
експерт
graphgraph
Отг: Инициатива на "Живот без граници" преди 1 месец, 1 седмица Карма: 7  
Навярно си прав, Стоиле! Живеем във вълче време и вълчи са ни нравите. И все пак си мисля, че човек може да стори добро и без много-много да бие камбаната за това.

the_rain_ss (Потребител)
експерт
graph
Отг: Инициатива на "Живот без граници" преди 1 месец, 1 седмица Карма: 5  
Съгласен съм, Щиляне. Но когато тъпанари бият камбаната, а са едно няма нищо, тогава вече е наглост и безобразие! Срещу това протестирам и това ме дразни. А и как да помогнем на Милена и Аспарух, ако не разпространяваме информацията за тяхното положение?!

IYI
Отиди най-отгоре
novazagora.com © 2004-2010 г.